ACM Kupatilski nameštaj

kupatilskiKupatilski nameštaj spada u nepravedno zapostavljene vrste nameštaja. Kada se govori o uređenju kupatila, većina ljudi pomisli na pločice, ogledala, lavaboe i ostale molersko-keramičke elemente, koji čine samo jedan deo kupatilskog uređenja.

Ono što svakom kupatilu daje finalnu formu i izgled je kvalitetan i dobro odabran kupatilski nameštaj, koji zajedno sa ostalim delovima, stvara jedan kompletan prostor.

Naš tim je tu da za Vas ili zajedno sa Vama osmisli sve ono što vi želite i smatrate neophodnim, kako biste Vaše kupatilo transformisali iz jedne obične prostorije u jedan lepo uređen i funkcionalan deo celine koju predstavlja ceo vaš stan, kuća, poslovni ili drugi prostor.

Za Vaše kupatilo naći ćete sve što Vam može zatrebati. Od polica, komoda, ormarića i većih kupatilskih ormara sa policama ili fiokama, sa kliznim ili standardnim vratima, preko ugradnih elemenata za lavaboe, ugradne elemente za kupatilsko osvetljenje i sve ostale komade nameštaja koji ce oplemeniti Vaš kupatilski prostor.

POGLEDAJTE NEKE OD NAŠIH RADOVA...

uiradi