O nama

acmcreative1Osnivanjem našeg porodičnog preduzeća obavezali smo se da trajemo. To je odgovornost koju će svaka generacija naše porodice sa ponosom preuzimati. Vrlo uspešno poslujemo na tržištu dugi niz godina i poznati smo po najboljem odnosu kvaliteta i cene.

ACM CREATIVE ima širok spektar proizvodnih i uslužnih delatnosti u domenu opremanja objekata, koje nudi kupcima na domaćem i internacionalnim tržištima. Sve je počelo sa malom porodičnom stolarskom radionicom koja se brzo razvijala, a danas smo u mogućnosti da realizujemo svaku Vašu ideju i zamisao perfektnog prostora. Iza nas je mnogo godina iskustva i uspešnosti u ispunjavanju očekivanja visoko zahtevnih klijenata.

Petnaestogodišnje iskustvo u proizvodnji i montaži nameštaja, kao i garantni rok u trajanju od 5 godina dobra su preporuka za kvalitet naših proizvoda. Za Vaš stambeni prostor u ponudi imamo širok proizvodni program kuhinja, kupatilskog nameštaja, predsoblja, dnevnih, dečijih i spavaćih soba. Osim toga, imamo sve kapacitete da svaki poslovni prostor opremimo po najsavremenijim svetskim standardima.

Jedna od glavnih delatnosti preduzeća ACM CREATIVE je proizvodnja PVC, ALU i drvene stolarije. Naše PVC prozore i vrata proizvodimo od nemačkih profila INOUTICvrhunskog kvaliteta. INOUTIC danas predstavlja jednog od vodećih svetskih proizvodača PVC profila za proizvodnju građevinske stolarije. Takođe, u ponudi imamo veliki izbor sigurnosnih i sobnih vrata, roletni i komarnika.

Svedoci smo da u uslovima poslovanja sve oštrije konkurencijenijanse odlučuju, zato su nam uvek na prvom mestu želje i potrebe naših kupaca. Naš cilj je da Vam obezbedimo komfor kakav zaslužujete.

Dozvolite da Vam se predstavimo,
ACM CREATIVE

kon